APARTAMENT S AMB SERVEIS ORPEA CIUTAT DIAGONAL

EL BENESTAR, LA TRANQUIL·LITAT I ELS SERVEIS QUE FARAN DE LA SEVA ESTADA LA MILLOR EXPERIÈNCIA

UNA LLAR AMB TOT EL QUE NECESSITA

Ciutat Diagonal ofereix apartaments d’una o dues habitacions amb terrassa o jardí. Els apartaments d’ORPEA Ciutat Diagonal disposen de tot tipus de serveis: neteja i bugaderia, restauració, perruqueria, podologia, fisioteràpia, tintoreria, zones comunes de relaxació, activitats d’envelliment actiu, atenció sanitària...

SOLICITAR INFORMACIÓN DE RESIDENCIA


He leído y acepto las condiciones de uso.

 

 

ALLOTJAMENT

 • Estades permanents
 • Estades temporals
 • Estades vacacionals
 • Estades de cap de setmana
 

HABITACIONS

 • Habitacions individuals i dobles.
 • Televisor
 • Telèfon
 • Sistema de trucades i comunicació amb el nostre personal
 • Ajudes tècniques
 • El resident té la possibilitat de personalitzar l’habitació al seu gust, amb el seu propi mobiliari

INFORMACIÓ COVID-19

RESIDÈNCIA SEGURA

Compromís ORPEA davant la situació causada per la COVID-19

L’objectiu principal d’ORPEA és que les persones grans se sentin segures, en un lloc protegit i confortable amb la higiene i desinfecció adequades. Per això, ORPEA compleix amb la normativa de protecció i prevenció en matèria de seguretat, salut i higiene a tots els seus centres.
El Protocol d’Admissió de nous residents a cada centre consisteix en:

 • Test serològic quantitatiu.
 • Certificat de desinfecció de les habitacions realitzat per una empresa externa i processos periòdics de desinfecció a tots els centres.
 • Vigilància mèdica permanent.
 • Canals de comunicació directa amb els familiars (servei de videotrucada o protocol de visites regulat i revisat d’acord amb les instruccions de les autoritats de cada Comunitat Autònoma).

Proposem activitats i teràpies tant d’interior com d’exterior per tal de fomentar el manteniment físic i la vida social dels nostres residents respectant sempre les mesures de seguretat i prevenció.

VIURE A PROP DE BARCELONA

Una comunicació perfecta per estar en contacte amb tot i tothom. A 10 minuts de Barcelona, els apartaments de Ciutat Diagonal són l’opció ideal per a respirar tranquil·litat i qualitat de vida. La seva ubicació privilegiada i la seva proximitat a Barcelona li permeten gaudir de qualsevol tipus d’activitat cultural i d’oci i, al mateix temps, viure en un entorn tranquil. A més, per a la seva comoditat, el complex disposa de places privades d’aparcament i un servei de llançadora a la capital. I a pocs metres, hi ha parades d’autobús urbà que el porten fins al centre d’Esplugues o Sant Just Desvern.

QUEDI'S TANT DE TEMPS COM VULGUI

Els nostres allotjaments estan preparats per entrar-hi a viure. Són ideals per a estades temporals, períodes de vacances o com a residència permanent.

QUÈ LI VE DE GUST FER?

Les nostres zones comunes ofereixen l’oportunitat de compartir experiències: sales d’estar, biblioteca, gimnàs, jardins, restaurant... Tot dissenyat perquè la seva estada sigui ben agradable i satisfactòria. I, a més, té a la seva disposició totes les activitats socioculturals que organitzem a ORPEA Ciutat Diagonal. El nostre objectiu és promoure l’activitat física i intel·lectual dels clients, sempre adaptada a les seves necessitats i supervisada per professionals

TROBI'S COM A CASA AMB LA SEGURETAT DE COMPTAR AMB UN SERVEI SANITARI A LA SEVA DISPOSICIÓ

A ORPEA li oferim el benestar, la tranquil·litat i els serveis que faran de la seva estada la millor experiència. Els apartaments estan dissenyats sense barreres arquitectòniques, són amplis i estan situats en el millor entorn. I tot això amb l’avantatge que li ofereix ORPEA, líder europeu en atenció a la gent gran, d’un servei d’infermeria les 24 hores en cas d’urgència i revisions mèdiques periòdiques.