APARTAMENT S AMB SERVEIS ORPEA CIUTAT DIAGONAL

EL BENESTAR, LA TRANQUIL·LITAT I ELS SERVEIS QUE FARAN DE LA SEVA ESTADA LA MILLOR EXPERIÈNCIA

UNA LLAR AMB TOT EL QUE NECESSITA

Ciutat Diagonal ofereix apartaments d’una o dues habitacions amb terrassa o jardí. Els apartaments d’ORPEA Ciutat Diagonal disposen de tot tipus de serveis: neteja i bugaderia, restauració, perruqueria, podologia, fisioteràpia, tintoreria, zones comunes de relaxació, activitats d’envelliment actiu, atenció sanitària…

VIURE A PROP DE BARCELONA

Una comunicació perfecta per estar en contacte amb tot i tothom. A 10 minuts de Barcelona, els apartaments de Ciutat Diagonal són l’opció ideal per a respirar tranquil·litat i qualitat de vida. La seva ubicació privilegiada i la seva proximitat a Barcelona li permeten gaudir de qualsevol tipus d’activitat cultural i d’oci i, al mateix temps, viure en un entorn tranquil. A més, per a la seva comoditat, el complex disposa de places privades d’aparcament i un servei de llançadora a la capital. I a pocs metres, hi ha parades d’autobús urbà que el porten fins al centre d’Esplugues o Sant Just Desvern.

QUEDI’S TANT DE TEMPS COM VULGUI

Els nostres allotjaments estan preparats per entrar-hi a viure. Són ideals per a estades temporals, períodes de vacances o com a residència permanent.

QUÈ LI VE DE GUST FER?

Les nostres zones comunes ofereixen l’oportunitat de compartir experiències: sales d’estar, biblioteca, gimnàs, jardins, restaurant… Tot dissenyat perquè la seva estada sigui ben agradable i satisfactòria. I, a més, té a la seva disposició totes les activitats socioculturals que organitzem a ORPEA Ciutat Diagonal. El nostre objectiu és promoure l’activitat física i intel·lectual dels clients, sempre adaptada a les seves necessitats i supervisada per professionals

TROBI’S COM A CASA AMB LA SEGURETAT DE COMPTAR AMB UN SERVEI SANITARI A LA SEVA DISPOSICIÓ

A ORPEA li oferim el benestar, la tranquil·litat i els serveis que faran de la seva estada la millor experiència. Els apartaments estan dissenyats sense barreres arquitectòniques, són amplis i estan situats en el millor entorn. I tot això amb l’avantatge que li ofereix ORPEA, líder europeu en atenció a la gent gran, d’un servei d’infermeria les 24 hores en cas d’urgència i revisions mèdiques periòdiques.


GALERIA