Residencia de ancianos Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

La residència de gent gran ORPEA a Sant Cugat del Vallès es troba en un entorn únic per a oferir una atenció de qualitat als nostres residents. Situada a la urbanització Mirasol, a tan sols 15 minuts del centre de Barcelona, permet gaudir d’excel·lents instal·lacions i serveis, en un ambient tranquil i agradable, amb les millors comunicacions.

Ja sigui per a estades permanents o temporals, els nostres residents disposen d’espais individuals i comuns perfectament equipats, d’excel·lents serveis residencials i d’un equip de professionals altament qualificats, que faran que es trobin com a casa.

El centre compta amb una Unitat Especialitzada en l’atenció de persones que pateixen Alzheimer o altres demències.

La residència de gent gran Sant Cugat del Vallès té una capacitat de 106 places, i 15 places per al centre de dia. El transport dels usuaris del centre de dia es realitza amb vehicles completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

El centre està acreditat per la Generalitat de Catalunya per a l’atenció de persones amb Prestació Econòmica Vinculada al Servei (PEVS). Els nostres professionals us informaran sobre els tràmits necessaris per a l’obtenció de les prestacions que l’Administració concedeix i, així mateix, us ajudaran a realitzar totes les gestions que calguin.

Les persones grans poden allotjar-se en habitacions individuals, dobles i suites. Les habitacions tenen televisor, telèfon i sistema de trucades i de comunicació amb el nostre personal. Els residents de Sant Cugat del Vallès tenen la possibilitat de personalitzar l’habitació al seu gust, com si es tractés de la seva pròpia casa.

La neteja es duu a terme cada dia i hi ha un servei de canvi de tovalloles i roba de llit. Els dinars i els sopars se serveixen al restaurant, tot i que hi ha la possibilitat de fer-ho a les habitacions.

Se segueixen escrupolosament totes les dietes segons les necessitats dels residents. Els nostres metges realitzen un seguiment nutricional constant. Prèvia sol·licitud, se serveixen dinars per als convidats dels nostres residents.

A la residència de gent gran ORPEA a Sant Cugat del Vallès el nostre personal d’atenció directa vetlla pel benestar dels residents les 24 hores del dia: metges, infermers, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, educadors socials, auxiliars d’infermeria, gericultors, etc.

A més, el centre disposa de totes les mesures necessàries per a garantir la tranquil·litat i la seguretat dels residents i de les seves famílies, treballant diàriament en la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a persones en situació de dependència.

Localització de la residència de gent gran a Sant Cugat del Vallès (Barcelona)


GALERIA