Residència i centre de dia Girona

La residència de gent gran ORPEA Girona es troba en un entorn únic per oferir una atenció de qualitat als nostres residents. Situada en un paratge natural incomparable, a les ribes del Ter i a escassos metres del nucli urbà, permet gaudir d’excel·lents instal·lacions i serveis, en un ambient tranquil i agradable, amb les millors comunicacions.

Ja sigui per a estades permanents o temporals, els nostres residents disposen d’espais individuals i comuns perfectament equipats, d’excel·lents serveis residencials i d’un equip de professionals altament qualificats, que faran que es trobin com a casa.

El centre compta amb una unitat especialitzada en l’atenció de persones que pateixen Alzheimer i altres demències.

La capacitat de la residència de gent gran ORPEA Girona és de 147 places i 30 per al centre de dia. El transport dels usuaris del centre de dia es realitza amb vehicles completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Els residents poden allotjar-se en habitacions individuals, dobles i suites. Les habitacions disposen de televisor, telèfon i sistema de trucades i de comunicació amb el nostre personal. Les persones grans residents a ORPEA Girona tenen la possibilitat de personalitzar l’habitació al seu gust, como si es tractés de casa seva.

La neteja es duu a terme cada dia i hi ha un servei de canvi de tovalloles i roba de llit. Els dinars i els sopars se serveixen al restaurant, tot i que s’ofereix la possibilitat de fer-ho a les habitacions.

Elaborem escrupolosament totes les dietes a partir de les necessitats dels residents. Els nostres metges realitzen un seguiment nutricional constant. Prèvia sol·licitud, se serveixen àpats als convidats dels nostres residents.

A les residències de gent gran ORPEA el nostre personal d’atenció directa vetlla pel benestar dels residents les 24 hores del dia: metges, infermers, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, educadors socials, auxiliars d’infermeria, gericultors, etc.

A més, les centres disposan de totes les mesures necessàries per a garantir la tranquil·litat i la seguretat dels residents i de les seves famílies, treballant diàriament en la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a persones en situació de dependència.

Localització residència ORPEA Girona


GALERIA