Residència de gent gran Esplugues de Llobregat (Barcelona)

La residència de gent gran ORPEA a Esplugues de Llobregat  (Barcelona) es troba en un entorn únic per a prestar els millors serveis als nostres usuaris. Situada en aquesta exclusiva zona residencial d’Esplugues de Llobregat (urbanització La Miranda) i a tan sols 5 minuts de Barcelona, permet gaudir de les millors instal·lacions i serveis, en un ambient tranquil i agradable.

SOLICITAR INFORMACIÓN DE RESIDENCIA


He leído y acepto las condiciones de uso.

 

 

ALLOTJAMENT

 • Estades permanents
 • Estades temporals
 • Estades vacacionals
 • Estades de cap de setmana
 • Convalescència i rehabilitació
 • Centre de dia
 

HABITACIONS

 • Habitacions individuals i dobles
 • Televisor
 • Telèfon
 • Sistema de trucades i comunicació amb el nostre personal
 • Ajudes tècniques
 • Armaris individualitzats
 • El resident té la possibilitat de personalitzar l’habitació al seu gust, amb el seu propi mobiliari

INFORMACIÓ COVID-19

RESIDÈNCIA SEGURA

Compromís ORPEA davant la situació causada per la COVID-19

L’objectiu principal d’ORPEA és que les persones grans se sentin segures, en un lloc protegit i confortable amb la higiene i desinfecció adequades. Per això, ORPEA compleix amb la normativa de protecció i prevenció en matèria de seguretat, salut i higiene a tots els seus centres.
El Protocol d’Admissió de nous residents a cada centre consisteix en:

 • Test serològic quantitatiu.
 • Certificat de desinfecció de les habitacions realitzat per una empresa externa i processos periòdics de desinfecció a tots els centres.
 • Vigilància mèdica permanent.
 • Canals de comunicació directa amb els familiars (servei de videotrucada o protocol de visites regulat i revisat d’acord amb les instruccions de les autoritats de cada Comunitat Autònoma).

Proposem activitats i teràpies tant d’interior com d’exterior per tal de fomentar el manteniment físic i la vida social dels nostres residents respectant sempre les mesures de seguretat i prevenció.

Ja sigui per a estades permanents o temporals, els nostres residents disposen d’espais individuals i comuns perfectament equipats, d’excel·lents serveis residencials i d’un equip de professionals altament qualificats, que faran que es trobin com a casa.

El centre compta amb una Unitat Especialitzada en l’atenció de persones que pateixen Alzheimer o altres demències.

La capacitat de la residència és de 100 places, i 30 per al centre de dia. El transport dels usuaris del centre de dia es realitza amb vehicles completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

El centre està acreditat per la Generalitat de Catalunya per a l’atenció de persones amb Prestació Econòmica Vinculada al Servei (PEVS). Els nostres professionals us informaran sobre els tràmits necessaris per a l’obtenció de les prestacions que l’Administració concedeix i, així mateix, us ajudaran a realitzar totes les gestions que calguin.

Les persones acollides a la nostra residència de gent gran a Esplugues de Llobregat poden allotjar-se en habitacions individuals o dobles. Totes les habitacions tenen televisor, telèfon i sistema de trucades i de comunicació amb el nostre personal. Els residents tenen la possibilitat de personalitzar l’habitació al seu gust, com si es tractés de la seva pròpia casa.

La neteja es duu a terme cada dia i hi ha un servei de canvi de tovalloles i roba de llit. Els dinars i els sopars se serveixen al restaurant, tot i que hi ha la possibilitat de fer-ho a les habitacions.

Se segueixen escrupolosament totes les dietes segons les necessitats dels residents. Els nostres metges realitzen un seguiment nutricional constant. Prèvia sol·licitud, se serveixen dinars per als convidats dels nostres residents.

Addicionalment, al costat de la residència de gent gran a Esplugues de Llobregat, hi ha un complex d’apartaments amb serveis. L’edifici compta amb diversos espais comuns i un ampli catàleg de serveis sanitaris, d’oci, etc., a la vostra disposició.

A ORPEA Ciutat Diagonal el nostre personal d’atenció directa vetlla pel benestar dels residents les 24 hores del dia: metges, infermers, auxiliars d’infermeria, gericultors, etc.

A més, el centre disposa de totes les mesures necessàries per a garantir la tranquil·litat i la seguretat dels residents i de les seves famílies, treballant diàriament en la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a persones en situació de dependència.

Localització de la residència de gent gran a Esplugues de Llobregat