Residència de gent gran a Barcelona (Guinardó)

La residència de gent gran ORPEA a Barcelona (Guinardó) es troba en un entorn únic per a prestar els millors serveis als nostres residents. Situada en ple nucli urbà de la ciutat, permet gaudir de les millors instal·lacions i serveis, en un ambient tranquil i agradable, amb les millors comunicacions.

INFORMACIÓ COVID-19

RESIDÈNCIA SEGURA

Compromís ORPEA davant la situació causada per la COVID-19

L’objectiu principal d’ORPEA és que les persones grans se sentin segures, en un lloc protegit i confortable amb la higiene i desinfecció adequades. Per això, ORPEA compleix amb la normativa de protecció i prevenció en matèria de seguretat, salut i higiene a tots els seus centres.
El Protocol d’Admissió de nous residents a cada centre consisteix en:

  • Test serològic quantitatiu.
  • Certificat de desinfecció de les habitacions realitzat per una empresa externa i processos periòdics de desinfecció a tots els centres.
  • Vigilància mèdica permanent.
  • Canals de comunicació directa amb els familiars (servei de videotrucada o protocol de visites regulat i revisat d’acord amb les instruccions de les autoritats de cada Comunitat Autònoma).

Proposem activitats i teràpies tant d’interior com d’exterior per tal de fomentar el manteniment físic i la vida social dels nostres residents respectant sempre les mesures de seguretat i prevenció.

Ja sigui per a estades permanents o temporals, els nostres residents disposen d’espais individuals i comuns perfectament equipats, d’excel·lents serveis residencials i d’un equip de professionals altament qualificats que faran que es trobin com a casa.

El centre compta amb una Unitat Especialitzada en l’atenció de persones que pateixen Alzheimer o altres demències.

La capacitat de la residència de gent gran Barcelona és de 150 places, i 30 places per al centre de dia. El transport dels usuaris del centre de dia es realitza amb vehicles completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Els residents poden allotjar-se en habitacions individuals, dobles i suites. Totes les habitacions tenen televisor, telèfon i sistema de trucades i de comunicació amb el nostre personal. Les persones grans tenen la possibilitat de personalitzar l’habitació al seu gust, com si es tractés de la seva pròpia casa.

La neteja es duu a terme cada dia i hi ha un servei de canvi de tovalloles i roba de llit. Els dinars i els sopars se serveixen al restaurant, tot i que hi ha la possibilitat de fer-ho a les habitacions.

A la residència de gent gran Barcelona Guinardó se segueixen escrupolosament totes les dietes segons les necessitats de cada persona. Els nostres metges realitzen un seguiment nutricional constant. Prèvia sol·licitud, se serveixen dinars per als convidats dels nostres residents.

A ORPEA Barcelona Guinardó el nostre personal d’atenció directa vetlla pel benestar dels residents les 24 hores del dia: metges, infermers, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, educadors socials, auxiliars d’infermeria, gericultors, etc.

A més, el centre disposa de totes les mesures necessàries per a garantir la tranquil·litat i la seguretat dels residents i de les seves famílies, treballant diàriament en la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a persones en situació de dependència

Localització de la residència de gent gran a Barcelona (Guinardó) i centre de dia


GALERIA

MÉS INFORMACIÓ

CENTRES DE DIA A BARCELONA

En cas que estigueu interessats en contractar serveis de centres de dia a Barcelona, els establiments del Grup ORPEA constitueixen una de les opcions més interessants a la vostra disposició. El nostre equipament al barri de Guinardó posa a la vostra disposició, sense sortir de la trama urbana de Barcelona, una àmplia proposta residencial i sociosanitària, amb els recursos necessaris per a oferir una atenció adequada i personalitzada a persones amb qualsevol grau de dependència. Comptem per a això amb un equip pluridisciplinari i degudament preparat, així com amb unes instal·lacions que contenen els diferents serveis i comoditats desitjables.
Cal destacar que qualsevol persona que desitgi una plaça al nostre centre de tercera edat a Barcelona en règim diürn pot fer ús del nostre transport a domicili. L’atenció que oferim als nostres residents vetlla per les seves necessitats específiques, amb serveis mèdics i nutricionals rigorosos, però també insisteix en el seu benestar anímic, tant a través de la psicologia com de les teràpies ocupacionals o els programes d’animació.

CENTRES DE DIA A BARCELONA I SERVEIS PER A ESTADES INTERNES

Recordeu que estem també preparats per oferir serveis complets de residència de gent gran a Barcelona. A més de l’assistència rigorosa i les àmplies atencions que ens caracteritzen, s’afegeixen a aquests serveis les comoditats d’unes habitacions pensades per al benestar de tots els nostres pacients. Es tracta de sales que incorporen prestacions de gran utilitat, com ajudes tècniques i sistema de comunicació directa, però també climatització, televisor, terrassa, etc. I els residents poden personalitzar-les amb les seves pertinences. Tant en aquest com en tota la resta de centres d’ORPEA Ibérica, que inclouen un gran nombre de residències de gent gran a Madrid i d’altres repartides per la Península, ens esforcem diàriament per a tenir cura de tots els aspectes que afavoreixen el benestar de l’usuari.